Nieuwsbericht

13 oktober 2021

  

Zaterdag 13 november: eerste Alpe d'HuZes-dag

Voor de eerste Alpe d’HuZes-dag editie 2022 zijn we weer te gast bij de Evenementenhal Gorinchem.

Eindelijk weer een Alpe d'HuZes-dag! Op deze dag kun je zien en beleven wat Alpe d'HuZes met je doet. Alpe d’HuZes is A Life changing Experience. (Oud-)deelnemers, vrijwilligers, mensen die nog twijfelen over deelname, maar ook partners, kinderen, kennissen en vrienden die nieuwsgierig zijn naar Alpe d’HuZes zijn van harte welkom.

Wat beweegt ons allemaal om die berg op te gaan? Wat motiveert ons om de strijd aan te gaan tegen kanker? Vaak geeft de herinnering aan iemand die gestreden heeft of nu nog strijdt ons kracht en moed. Natuurlijk staan we hier samen bij stil.

Wat kun je verwachten?

Vanaf 10.00 uur ben je van harte welkom in Gorinchem. Je moet een geldig coronatoegangsbewijs laten zien om binnen te komen (tenzij de overheid anders besluit). Je proeft meteen de Alpe d’HuZes-sfeer tijdens de saamhorigheidssessie. Verder kun je deelnemen aan verschillende interactieve workshops of je vragen stellen op de informatiemarkt. Shop in de Alpe d’HuZes-winkel, waar je uiteraard met pin kunt betalen. Of drink en eet gezellig wat op het cateringplein en neem een kijkje op de deelnemersmarkt.

Tijdens deze dag kunnen ook de kaarsen van De Aftrapper afgehaald worden bij team Kaarsen.

Plenaire sessie

We beginnen om 11.00 uur gezamenlijk. Tijdens de plenaire saamhorigheidsbijeenkomst staan we uitgebreid stil bij waarom we dit met elkaar doen, wat ons de kracht geeft om het te doen en hoe we elkaar daarin kunnen motiveren en inspireren.

Workshops

Je haalt het meest uit de leuke workshops als je zelf actief een bijdrage levert. Schroom niet om je bij deze workshops aan te sluiten.

  1. Storytelling: Wat is jouw verhaal? Hoe vertel je in maximaal drie minuten waarom iemand jou moet steunen met een donatie? Er zijn 2 sessies (bestel op tijd je tickets, er is maar een beperkt aantal plaatsen)
  2. Donatiewerving: Hoe vind je donateurs en wat zijn ideeën voor acties. Deze workshop wordt gehouden van 12.30 tot 13.30 uur (voor deze workshop is vrije in- en uitloop)

Informatiemarkt

Alles wat je wilt weten over Alpe d’HuZes vind je op de informatiemarkt: over je deelname aan Alpe d’HuZes, over vrijwilligerswerk in Nederland en Frankrijk. Stel je vragen aan het bestuur of aan de vaste vrijwilligers! Bij het team Deelnemerscoördinatie kun je terecht met al je vragen. En natuurlijk kun je de koerskleding 2022 passen, zodat je in de goede maat de berg op gaat!

Van 10.00 tot 14.00 uur zijn de winkel met Alpe d’HuZes-artikelen, de informatiemarkt en de deelnemersmarkt geopend.

Catering
Tijdens de dag kun je terecht op het cateringplein voor een hapje en een drankje.

Deelnemersmarkt
Tijdens deze Alpe d’HuZes-dag kun jij als deelnemer/team extra inkomsten genereren, door je eigen spullen te verkopen op de Deelnemersmarkt.

Voor deze markt gelden de volgende regels:

  • De opbrengst komt volledig ten goede aan Alpe d’HuZes en moet binnen 1 maand na afloop van deze dag zijn overgeschreven op je/jullie actiepagina.
  • Er worden geen waren verkocht die bij wet verboden zijn.
  • Er worden geen etenswaren, drank of producten uit het assortiment van de Alpe d’HuZes-winkel verkocht.

Geïnteresseerd? Mail naar evenementen@alpe-dhuzes.nl onder vermelding van ‘Marktkraam’. Wees snel, want er is maar een beperkt aantal plekken!

We hebben allemaal een reden om er weer een mooi koersjaar van te maken. Kom naar de Alpe d’HuZes-dag om die reden, dat gevoel, die herinnering te delen en om elkaar te motiveren verder te gaan. Iedereen is van harte welkom. Meld je snel aan, geef aan voor welke workshop je wilt komen, print je ticket en breng vrienden, familie, geïnteresseerden mee om te genieten van deze bijzondere dag!

Nog even in het kort:

09:30 uur Inloop

10.00 uur Start 1e workshop storytelling

11.00 uur Saamhorigheidssessie

12.30 uur Start 2e workshop storytelling
Start workshop donatiewerving

14.00 uur Einde Alpe d’HuZes-dag

Het is mogelijk dat wij filmopnames maken tijdens deze dag.

Parkeren kan tegen een gereduceerd tarief van € 5,00 op het terrein van de evenementenhal (op 15 minuten loopafstand kun je ook gratis parkeren).

Meld je aan