Nieuwsbericht

5 november 2022

  

Zaterdag 5 november: eerste Alpe d’HuZes-dag

Voor de eerste Alpe d’HuZes-dag editie 2023 zijn we weer te gast bij de Evenemental Gorinchem.

Op deze dag kun je zien en beleven wat Alpe d'HuZes met je doet. Iedereen is welkom: Deelnemers, oud-deelnemers, vrijwilligers, mensen die nog twijfelen over deelname, maar ook partners, kinderen, kennissen en vrienden die nieuwsgierig zijn naar Alpe d’HuZes.

 

Wat beweegt ons om die berg op te gaan? Wat motiveert ons om de strijd aan te gaan tegen kanker? De herinnering aan iemand die gestreden heeft of nu nog strijdt geeft ons kracht en moed. Dat ervaar je op deze deelnemersdag!

Wat kun je verwachten?

Vanaf 09.00 uur ben je van harte welkom in Gorinchem. Je kunt deelnemen aan verschillende infosessies en/of je vragen stellen op de informatiemarkt. Shop in de Alpe d’HuZes-winkel, waar je uiteraard met pin kunt betalen. Drink en eet gezellig iets op het cateringplein en neem een kijkje op de deelnemersmarkt.

Plenaire sessie

De plenaire sessie begint om 12.00 uur. Tijdens deze saamhorigheidsbijeenkomst staan we er uitgebreid bij stil waarom we dit met elkaar doen, wat ons de kracht geeft om het te doen en hoe we elkaar kunnen motiveren en inspireren.

Informatiemarkt

Alles wat je wilt weten over Alpe d’HuZes vind je op de informatiemarkt, bijvoorbeeld over je deelname aan Alpe d’HuZes of over vrijwilligerswerk in Nederland en Frankrij.! Bij het team Deelnemerscoördinatie kun je terecht met al je vragen. Maar je kunt je vragen ook kwijt bij het bestuur en alle vaste vrijwilligers, ze helpen je graag!
En vergeet niet je koerskleding voor 2023 te passen. De outfit waarin je straks de berg opgaat moet immers perfect passen!

Catering

Tijdens de dag kun je terecht op het cateringplein voor een hapje en een drankje.

Deelnemersmarkt

Tijdens deze Alpe d’HuZes-dag kun jij als deelnemer/team extra inkomsten genereren door je eigen spullen te verkopen op de Deelnemersmarkt.

Voor deze markt gelden de volgende regels:

  • De opbrengst komt volledig ten goede aan Alpe d’HuZes.
  • Er mogen geen spullen worden verkocht die bij wet verboden zijn.
  • Er mogen geen etenswaren, drank of producten uit het assortiment van de Alpe d’HuZes-winkel worden verkocht.

Geïnteresseerd? Mail naar evenementen@alpe-dhuzes.nl onder vermelding van ‘Kraam deelnemersmarkt’. Wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal plekken!

We hebben allemaal een reden om er weer een mooi koersjaar van te maken. Kom naar de Alpe d’HuZes-dag om die reden, dat gevoel, die herinnering te delen en om elkaar te motiveren verder te gaan. Iedereen is van harte welkom. Aanmelden is niet nodig en breng vrienden, familie, geïnteresseerden mee om te genieten van deze bijzondere dag!

Nog even in het kort:

09:00 uur                             : Inloop

09:30 en 10:30 uur           : Informatiesessies (o.a. donatiewerving, lopen, fietsen)

12:00 uur                             : Plenaire sessie

14.00 uur                             : Einde Alpe d’HuZes-dag

Het is mogelijk dat wij foto- en filmopnames maken tijdens deze dag.

Parkeren kan tegen een  tarief van € 8,00 op het terrein van de evenementenhal (op 15 minuten loopafstand kun je ook gratis parkeren).